Het ministerie heeft alle sportscholen gesloten per 16 maart 2020 in de strijd tegen het Coronavirus. We worden als Nederlanders opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken en thuis te blijven. Maar je hoeft gelukkig niet stil te zitten. Je kunt thuis blijven trainen. Ik snap dat je niet voor niks begeleiding van mij als personal trainer wilt, daarom help ik je graag door deze weken heen!

Volg je al personal training bij mij of doe je mee met de smallgroup training? Dan krijg je snel persoonlijk bericht over hoe we de online PT en training invliegen.

When we can’t change the situation, we have to change ourselves.

Daarnaast deel ik voor iedereen dagelijks een gratis Workout of the Day op mijn blog en social media, met de hashtag #coronawod. Deel deze workouts ook gerust met je collega’s, vrienden en familie, zodat zij ook lekker in beweging kunnen komen of blijven.

 

Wat kun je verwachten?

Voor iedereen

Op mijn blog, Instagram en Facebookpagina deel ik elke dag een kleine Workout of the Day (#coronawod).  Zo krijg je elke dag aanmoediging en oefeningen om te blijven trainen.

Ga naar de Workouts van de dag

(Of scroll verder naar beneden…)

Voor leden – PT & Smallgroup

Voor alle sporters die bij mij personal training volgen of deelnemen aan de smallgroup training ben ik video’s aan het opnemen om jullie op afstand te blijven trainen. Hou je mailbox in de gaten, daarin ontvang je binnenkort instructies om in te loggen op de online lesomgeving.

Ga naar de online lesomgeving

Voedingsadvies of coaching nodig?

Natuurlijk kun je ook nog altijd mailen of bellen voor:

  • Voedingsadvies en -begeleiding op maat.
  • Coaching op je mindset & gedrag.

Tijdens de Corona-lockdown kunnen we deze gesprekken online voeren door videobellen.

Neem contact op

Thuis fitnessen tijdens de Corona Lockdown

20200316_01
20200316_02
20200317_01
20200317_02
20200320_01
20200320_02

Personal training in Zeewolde

Normaal gesproken vinden de indoor personal trainingen plaats in de trainingsruimte van Sportcentrum Zeewolde, gevestigd op de Eikenlaan 92, 3892 HC Zeewolde.
Daarnaast bied ik ‘Outdoor personal training‘ voor wie liever buiten in de natuur sport.

Tijdens de Corona Lockdown verzorg ik online personal training & online fitness begeleiding.

Wil je starten met (thuis) sporten? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking via Skype of videobellen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met me op via mail, telefoon of Skype.

Bel of mail gerust

Telefoonnummer: 06-39665830
E-mailadresmarceldegrootpt@gmail.com