Tevreden klanten

Wat vinden anderen van de personal training van Marcel de Groot?

Ervaringen met Marcel de Groot lees je op deze pagina. Een aantal klanten aan het woord over de begeleiding van hun personal trainer in Zeewolde.

Janny (56), smallgroup personal training

Mijn ervaringen met Marcel de Groot: “Ik ben Smallgroup personal training gaan doen om fitter te worden en een betere conditie te krijgen. Met Marcel als personal trainer en 3 andere dames ga ik 2x per week er tegenaan. Het leuke daarvan is dat je elkaar stimuleert en veel plezier hebt om het vol te houden.

Door de kleine groep krijg je door de personal trainer perfecte begeleiding in de techniek, want een personal trainer zorgt er voor dat je de juiste houding aanneemt en ik krijg goede adviezen om blessures te voorkomen. Mijn vorderingen worden ook goed bijgehouden zodat ik zie dat ik vooruit ga.”

Petra (34), outdoor personal training

Mijn ervaringen met Marcel de Groot, personal trainer: “Ik hield niet van sporten in grote groepen of benauwde ruimtes. Het liefst wilde ik buiten sporten, maar wel met professionele begeleiding. Bij Marcel vond ik beide. Personal training, 1-op-1 èn dus buiten. De perfecte oplossing voor mij. Heerlijk rustig in de natuur, met goede begeleiding van een deskundige trainer die me uitdaagt en zorgt dat ik gezonder en fitter word.”

Lisa (23), personal training

“Marcel is iemand die je op een positieve manier stimuleert. Hij doet met je mee als hij ziet dat je het zwaar hebt bij de oefeningen en hij is altijd enthousiast in zijn aanmoedigingen.”

Liesbeth (45), smallgroup personal training

“Ik ben ruim een jaar geleden gestart met de smallgroup training (personal training in een groep van max 4 personen) om toch eens wat te doen aan de overtollige kilo’s. Zelf trainen in de sportschool werkt voor mij niet. De gezelligheid, het fanatisme en de super begeleiding van Marcel maakt dat ik nog steeds sterker, fitter en strakker wordt.  Hij zorgt ervoor dat je jezelf blijft uitdagen, steeds sterker wordt en geen training wil missen!”

Ben je ook nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking.

Bel of mail gerust

Telefoonnummer: 06-39665830
E-mailadresmarceldegrootpt@gmail.com

 

Indoor trainingen vinden plaats bij Sportcentrum Zeewolde.